Den första kvinnan

Jag har tidigare tagit upp ämnet "att leva med mig själv"och kort sammanfattat det är vad jag upplevt,därav tystnaden här,har tröskats som man skulle säga i en Ingmar Bergman film.
Det och att alla Nigerianska män är prinsar.
Det senaste dygnet har jag dock ägnat åt självbestraffning,fast under min mest kritiska fas när jag tagit en lugnande tablett,min nästa sista ur mitt hemliga förråd så tvingades jag ut på kinesisk hotpot middag med två kinesiska män och en Brittisk kvinna,båda har tidigare skymtat förbi här och tydligen hade jag lovat att gå på den här fem timmars brinnande kittel och rått kött som passerade som ur en aldrig sinande källa.
Det var närmast psykadeliskt med olika mosade djur på olika skedar,ånga,kinesiska handgjorda såser "only for you Linda"
Jag försökte säga "Sorry I cant go with you because I plan to stay in and kill myself tonight".Då skrattade kineserna och sa "You are so funny!"
Jaja men på det stora hela är det bättre nu.
Har även börjat rita på en till bok,hur är det nu det är en om meningen med livet,en om handböcker för unga häxor och så nu detta Den första kvinnan.
Nu ska jag sova!
 

Spåmannens vedermödor

Kleoptra får såklart vara med i mitt nya diffusa manus,en annan sak som är diffus är att skriva horoskop,luddiga framtidsbeskrivningar som lovar både allt och inget.
Hur som helst det blir en mörk månad för Virgo,insåg att jag kanske löst baserade horoskopen på människor jag känner som är födda i de olika stjärntecknena.
En annan intressant sak,jag mötte en kvinna här,en arkitekt som gör ett väldigt fint projekt som jag kanske tar kort på någon dag och visar er om jag får för henne,hon använder ett lim,animal glue som hon sa det hette och tar fragment från föremål och hus.
Hon frågade vad jag arbetade med och jag sa just i detta nu skriver jag oprofessionella horoskop,varpå hon sa:Åh du måste göra mitt horoskop.
Det här återkommer människor vill bli spådda och få horoskop ställd trots att jag öppet säger att jag är ingen riktig spåman,eller astrolog.
Ja som ni hör spåmannens vedermödor.
Men det tog bara 4 timmar att skriva 4 veckors horoskop,det har ju tagit mig fyra dagar innan,så jag tror jag kan ha hittat tonen nu!
 
 

Good look haircut!

 
Livet är allt annat än lätt för Linda spåman just nu!
Min ambition har ju hela veckan varit att skriva horoskop,jag gör ju fyra veckor i taget,idag borde de vara inskickade,men jag har ju gjort annat som att rita ouijabräde tutorials,häxor och historiska figurer,sett alla dokumentärer om seriemördare på youtube.
Youtube just nu min enda källa till information.
Såg till och med en pro-life dokumentär,den gjorde anspråk på att vara truecrime...
Blev upprörd.
Är inte emot abort inte för heller.
En annan sak som gjorde mig upprörd var när jag häromdagen åt frukost och samtalade med en man här som jag tycker gett ett låt säga dåligt intryck.
Jag har fått känslan av att han ogillat mig mycket,och detta visade sig stämma när han berättade att han verkligen inte tycker om kvinnor,eller är intresserad av kvinnors tankar eller nånting helt enkelt som rör kvinnor.
För att det bara är så att kvinnor och män är olika och kvinnor är inte goda eller har goda intentioner.
Jag har såklart aldrig hört något liknande sägas till mig,han kommer från Europa någonstans,att jag skriver om detta nu kanske är ytterligare bevis på att kvinnor är opålitliga.
Jag erbjöd honom självklart att falla bakåt i mina armar för att bevisa att jag var en pålitlig människa,som tur var svarade han nej eftersomhan är mycket storvuxen och jag hade nog inte kunnat vara någon att falla bakåt på.
Sedan så bryr jag mig ju inte så mycket om vad han tycker om något men det befäste mina teorier om honom.
Ja det här får vara en parentes för nu ska vi se vad Virgo kommer gå igenom den kommande veckan!
Häromdagen var det good look haircut i Kina,men det är som man säger en annan historia.