vykortsmotiv

Den senaste tiden har jag haft kontakt med människor-kvinnor som velat tala med mig om att det är så härligt att jag arbetar med bilder på "tjocka kvinnor"!
Eller som en skrev från någon annanstans på jorden att det var kul att jag arbetade med Fatness and tarot,då blev jag ju nästan lite stött.
Det värsta som skulle kunna hända,jag har en lista med ungefär 7 ämnen är att jag skulle bli en konstnär som den personen som målar sådana här fryndtliga överviktiga kvinnor som är ute nakna i naturen med massor av färger,jag har sett sådana motiv som vykort på anslagstavlor hos sådana som tror de befinner sig i carpe diem mode.
Det kan stå saker som Älska mig när jag förtjänar det minst och sånt.
Nu har jag inget emot några kroppstorlekar alls.
Jaja det här var en kort reflektion från min kontorsbädd.
 
 
 

Ser fram emot ett långt och ensamt liv!

Nu är det Måndag och jag ska göra alla de här sakerna jag skulle gjort i förra veckan,intalar mig själv att det här är en del av min arbetsprocess,att arbeta nära deadline istället för att vara ute i god tid.
Vad betyder egentligen att vara ute i god tid,känns skuldbeläggande på något sätt.
Någon gång snart är min plan att ha en semester,det ser jag verkligen fram emot,det och att vara spådam på Citygross!
Ibland efter den perationen så kommer det över mig en känsla av att jag har inget att se fram emot och att livet kommer bli långt och ensamt.
Fast jag känner mig inte är ett dugg ensam just nu.
Även oro kanske man ska vara ute med i god tid!
 
 
 

Ockultism på sportlovet

I förra veckan höll jag i två ouijabrädeworkshops,eller en workshop med tema ouijabräden som varade i två dagar.
Och jag hade inte riktigt helt kontroll över rubrikssättningen men någon i Alingsås döpte den till Ockultism på Sportlovet,vilket lett till att en dörr har öppnats in i en helt ny galen värld där kristna människor från Alingsås då känt sig manade att passivt delta i det här projektet och vara overkligt ansträngande.
Idag så skulle jag hålla en tarot workshop för barn också i Alingsås och jag hade satt min väckarklocka på 08.00,den ringde inte vilket jag bara kan anta var Guds verk!
I alla fall så åkte jag och min assistent mot kristen psykosupplevelse i Alingsås,och vilken fantastisk hy jag har på den här bilden,min mobilkamera är så generös och retuscherar mig,men vi kan ju låtsas att jag ser såhär blästrad ut.
Som ni kan läsa här så är det mrökrets krafter som satts igång av min utställning.
På alla sätt så känner jag att jag inte tycker att de här människorna är något annat än psykiskt sjuka men jag är ju inte psykiater,en sak som de absolut är,är intoleranta!
Och kontroversiella som tror på exorcism som bra arbetsmetod för personlig förändring,böner för att bota cancer och även för att "bota" homosexualitet.
Men är verkligen min utställningen en arena för dem att uttrycka sig?
Det tycker inte jag men de verkar väldigt hängivna och verkar även tro att de gör en insats för mänskligheten,typ räddar oskyldigas själar...
Jag måste säga att jag blir rädd för dem,det känns som att de projicerar sitt eget mörker och inre ondska på mig och min harmlösa utställning,jag är injuden till konsthallen för att ställa ut bilder ur mina böcker,jag är omgiven av ett barnbibliotek och ett vuxenbibliotek där det borde finnas långt mycket farligare motiv än ur min bildvärld.
Sedan ogillar de ju då konsten som är för mörk och uppmanar till psykisk ohälsa och självmord,och allt detta argumenterar jag gärna om och kring. Dvs jag tycker det är viktigt att psykisk ohälsa är något man talar om inte.
Men jag måste säga att jag tycker det är magstarkt att säga att jag tex i mina böcker eller mitt konstnärskap uppmuntrar människor att ta livet av sig.
Och en sak till jag tycker är olustigt och magstarkt det är att citera Matteus.
Men det blev en fin dag med fina möten och några intensiva och tråkiga också,för mst av allt är detta bara utmattande och tråkigt.
Jag förstår att man skulle kunna tycka att det är suspekt av mig att leka med rollen av att vara spådam och att jag har ritat en bok om detta och en kortlek.
Eller att boken Från barn till död innehåller ett skelettalfabete,jag tror inte att någon vill ta livet av sig för att de ser skelett,eller en kista,eller en drömfångare med dockor som hänger upp och ned.
I förra veckan så anklagade en av de kristna mig för att helt sakna humor och det kan jag gå med på men inte att vara någon som önskar att människor ska dö eller må dåligt.
Jaja det här blev kanske ett märkligt inlägg,men det var ännu en märklig dag i Alingsås.
Jag har ju lite lösa planer på att starta en sekt och jag inser ju att om jag ska bedriva detta någonstans så måste jag göra det i just Alingsås pga det verkar vara så dynamiskt.
Jag har också en tanke att i vetenskapligt och konstnärligt syfte be att få vara med om exorcism,kan ju bli en väldigt bra serieroman i framtiden.