Spåkulan

I helgen kommer jag göra ett tvådagars Äkta spådams framträdnde på Hotell Scandic Rubinen,våning 3 i samband med Göteborgs filmfestival,alla är varmt välkomna!
Jag tror även att det kommer bli en seans runt 00.00 tiden!
För att inte tala om att superstjärnan Lena junoff har lovat att göra ett framträdande på Söndagen vid 16.30,men mer om allt detta när jag byggt lite mer på kulissen.
Jag håller även på att rita de sista sidorna i mitt kattmanus och jag känner att detta kan vara det finaste jag någonsin gjort och dessutom i färg!
Detta arbete är ju lite introvert så jag har inte tid attt leva knappt,och livet är ju mycket viktigt för mig också,men det kanske kommer vid något senare tillfälle.

25 Januari!

Spådde mig precis och allt stämde,är verkligen trött på människors tankar,de står helt enkelt i vägen för min egen personliga utveckling.
Själv har jag ju stått i vägen för min personliga utveckling den senaste veckan,fastnade helt och hållet i Game of thrones,vaknade varje dag och tänkte jag förtjänar att se klart alla säsonger,jag måste se klart alla säsonger!
Men nu är allt normalt igen.
Flitens lampa lyser.