Atlantis

Jag och anden av min ofödde son gick för att arbeta med magi och framtiden på Stora Teatern,se in i framtiden och så vidare igår,föga kunde jag ana hur utmattad jag skulle bli.
Känner mig helt försvagad,vaknade förvisso med Göteborgs snyggaste kvinna i min säng men alla mina extraordinära krafter har försvunnit orkar inte ens konversera med Maria Kask!
Fast först skulle vi gå middag,hängde in anden i garderoben och blev starstruck av PC Jersild.Vill dock understryka att vi ente ens satt i närheten till varandra,eller talade eller något,jag var bara en voyeur.
Från det ena till det andra,fantastiskt eller hur,stundtals så måste jag säga att mitt liv är det bästa livet någonsin.
Jag föreställer mig att endast Marie Antoinette hade ett härligare liv,men hon åkte nog aldrig kollektivtrafik hem,alla ville i alla fall veta allt om sina kärleksliv,och exakt vad de skulle bli.
Kontrollfreaks alla,och när jag väntade på 18 bussen till Johanneberg lyssnade jag på en kvinna "som bara ville veta om han var allvarlig eller inte".
Idag saknar jag alla magiska krafter.
 
 

Betlehem

Jag är i ett vägskäl,ska jag välja Carola i Betlehem dräkten eller bara klä mig i guld,eftersträvar någon slags värdig look som fungerar både på bonniers middag och sedan i sierska sammanhagn.
Jag debuterar ju som Äkta Spåman ikväll.
Känner mig inte nervös,kan detta vara ett dåligt tecken?
I vilket fall är ni varmt välkomna till Stora teatern jag är där efter 22.00 fast det verkar vara mycket andra magiska spännande saker att uppleva som inte har med mig att göra innan det också och efter.