crazy yatzy

Identifierar mitt emotionella bagage,skriver på min kriminalroman,skriver en självhjälpsbok om hur man blir lycklig(vet ju allt om detta),tänker på trädgårdsböcker,godisfabriker vart hittar man dem i Kina?
Ska jag åka hem på söndag eller inte,kan stanna kan åka hem,kan stanna med,kan åka hem.
Råkade köpa jättemånga skor igår,motiverade det för mig själv med att jag behöver uppmuntran just nu.
Och vägledning.
Har köpt mycket olika hår med.
Älskar ju hår och skor.
Har ju kommit på en egen teori om hur man blir lycklig,det handlar om acceptans av sig själv och att inget spelar egentligen så stor roll som man tror.
Man tar alla alternativ man har,och kastar upp dem i luften och så fångar man det första man känner för som ramlar ned emot en,man kan sträcka sig efter det om man vill.
Men man kan inte vänta för länge på att rätt sak ska ramla ned på en.
Så kanske är min slutliga teori att kasta upp allt och sedan tvunget ta det första som kommer,Norsk Yatzy variant.
Svårspelad för individualister kanske.
Men det finns ju såklat Crazy Yatzy med.
 
Jag har inte sagt kanske att jag planerar att bli kbt terapeut,fast jag orkar inte gå någon utbildning,känner mig färdig,vill bli borgerlig begravningsentrepenör också.
Och nagelterapeut kan jag också tänka mig.
Men med så många olika hår så kan jag ju bli en massa olika människor.

kansas

Har haft två perfekta dagar,med de vackraste människorna,och nu även funnit de perfekta skorna,men det är ju en mindre intressant historia.
Snart åker jag hem till Kansas.

desillusionerad nu

Så mycket skönhet,men idag tänkte jag varför gör jag det här blomsterbok projektet,är inte det väldigt onödigt!?
Alla västerländska människor som tittar på det tycker det är obehagligt och alla kineser älskar det,så rimligtvis borde jag stanna här med min bok.
Fast frågan är väl varför gör jag något överhuvudtaget,är helt desillusionerad just nu.
Ser mig själv säga till besvikna främlingar att detta är fint.
Är trött redan.

wigmaster

Kan ju lägga upp två bilder,har bara bilder på mig själv att bjuda på.
Och peruker.
Och mig själv.
Inga historier heller att berätta.
Ska åka hem snart,kanske.
Kan inte bestämma mig,vad ska jag göra hemma tänker jag?
I min fantasi skickar jag hem alla färgglada kläder och köper en ny svart garderob och behåller bara mina peruker,och så ger jag mig av på ett äventyr.
Vore inte det fantastiskt,eller så åker jag hem till Göteborg,och är glad över det i två dagar och dör sedan av långsamheten.
Vad tycker ni,som aldrig tycker något???

Vissa kvinnor kommer inte från Venus

Logistiken alltså,funderar på att att göra vad som helst just nu för logistiken och då menar jag korsa gränser som aldrig borde korsas.
Typ gifta mig med en åldrande Amerikan,för enklare försändelser över jordklotet.
Och detta med att jag bara kan lägga upp photoboothbilder,ska det vara så?
Och några andra saker.
En sak till jag skrev ju om androgynismen för ett tag sedan,flera månader sedan,som jag led av,och jag skulle bli botad ifrån med österländsk magi i Sahlgrenska regi då,jag vill bara säga att det är möjligt att jag blivit kvinna nu,för jag känner mig oerhört känslig och sentimental varje dag numera,outhärdligt.
Kände mig som en mycket mer effektiv och bättre människa förut.

I wanted a mission and for my sins they gave me one.

Får en fotmassage av en blind man och tänker på genetiken,han läser ett sms på sin iphone,bakom honom visar en platt tv Figaors bröllop i kinesisk opera version,jag slumrar till men drömmer om genetiken,jag förmodar att kvinnor bör ha sex med så många genetiskt kompatibla män som möjligt innan de dör.

Inte för reproduktion.

Inga med ärftliga sjukdomar,inga jätte korta inga jätteöverviktiga inga tunnhåriga eller med små händer.

Tänker både på genetiken och att kvinnor måste tycka om alla människor och känna sympati och medmänsklighet,barn rullstolsbundna,blinda.

Jag tänker på den spanske mannen som inte bjöd mig på middag i Lördags som dessutom var lite bald lite chubby lite osympatisk lite atopiska eksem i inte ett helt fult ansikte men uppenbart en man som tyckte att han dög som han var.

Själv hade jag ju inte gått ut med röda fläckar i ansiktet.

Märker att den blinde mannen tar ett kort på mig med sin iphone,vaknar till av det klickande ljudet,inte jätteblind då.

 

He or she moment

 

Rock bottom kan väl endast översättas med att man slår i en stenig botten vid försök att dyka,huvudet först.

Men är inte där nu,utan tvärtom.

Har talat med min landlord Mark,älskar honom,han säger alltid he or she när han syftar på någon,ovisst man eller kvinna eller någon,he or she.Hamnade själv i ett komplext he or she ögonblick när jag skulle hämta en handduk till Adam på min hälsoklubb,jag kom inte på något bra på kinesiska att säga,det var ett he or she moment helt enkelt.

Iallafall jag talade med Mark om min framtid i Kina,vart jag ska bo,och så visade jag blomsterboken och han sa "So this is what you do at daytime??!"

Måste skaffa ett riktigt jobb i Kina,men har idag köpt en behagligare huvudkudde till min tragiska säng,jag kom fram till att jag bor i en manlig lägenhet och orkar inte riktigt ta tag i detta.Spartansk om man bortser från min kudde formad som en gullig hund.Det var den minst spekatkulära jag kunde hitta.Och så har jag köpt en stekspade och en stekpanna,längtade efter stekta ägg,mer bagage alltså.Men jag tycker livet känns mycket spännande.