hemligheter av hemligheterÄr i vardagen nu,det är ju oerhört tråkigt,fast alla säger till mig att så är det ju så är det för alla och så vidare.
Tur att jag är en så inkännande människa då,planerar min resa härifrån.
Fast mest är det ju mötet med samhället som jag har problem med idag har jag talat med människor från samhället i telefon,man får vänta mycket och sedan har ingen något svar ändå eller ett väldigt långt svar.
Tydligen att skicka en sak från en plats till en annan är oerhört komplicerat,vad importerar du frågade mannen i andra änden,det är ett konstverk sa jag,då är det import sa han.
Kändes ju professionellt i alla fall,fast bortsett från denna parentes så har jag varit oprofessionell hela dagen i pyjamas,förbereder mig för min framtid i ett magiskt rum,när som helst händer det!

God natt morgondag

Nej idag har jag haft den topp tre mest ångestladdade dagen i mitt liv tror jag,men nu vet jag i alla fall att jag inte ska skaffa barn och aldrig flytta ihop med någon någonsin igen,obs två helt vitt skilda saker.
Går och lägger mig tidigt.

konststöld

Jag verkar ju bara sporadiskt kunna lägga upp bilder här och kan ju  bara visa litegran här av min konststöld jag håller på med,men det ser ju fint ut i alla fall men ännu finare i verkligheten helt färdig!
En annan dag kanske.

dit vi ska behöver vi inga ögon

Ja de här benen är hemma nu i alla fall,har inte direkt saknat dem,men varför inte,jag påminner mig också om att jag måste skriva om Why not principen snart.
Ovan är en liten bildkavalkad från min "ensamma" helg där jag  kände mig mycket ensam och tyckte synd om mig själv,gick ut lite ensam talade med människor om sådant de sett på tv,får se om jag orkar tala om sådant igen.Tänkte detta är verkligheten Linda.
Herregud.