Är detta avdragsgillt?

Jag har varit på semester,och det kan ni ju se på den här bilden,jag har ju blivit en worrier verkar det som,undrar när det hände?!
Allt oroar mig kan inte känna mig avkopplad en enda sekund utan tänker på allt jag inte gör när jag är såhär fruktansvärt avkopplad...
Får skuldkänslor över min slapphet,oroar mig över hur det ska gå.
Precis innan jag åkte fick jag ett meddelande från min revisor där det stod betala in den här summan innan den 26 till skatteverket-direkta skuldkänslor fick jag av det,över att jag borde ju sagt ja till det där spådamsuppdraget och inte högmdigt sagt att jag skulle åka på semester.
Men en mycket bra sak som hände på semestern var att vi förutom att bada i det här perfekta vattnet en dag åkte förbi en kyrkogård mitt ute i ingenstans.
 
 
Där fanns det en massa vackra tygblommor och jag ska göra ett särskilt inlägg om dessa blommor.
Men jag tog det som ett tecken för i höst så öppnar jag ju pop up butiken "De dödas blommor",med växter som kommer ifrån dödsbon.
Dagen efter så åkte vi till en annan kyrkogård och hittade en gata med blommor till de döda.
Skulle behöva köpa alla förstås men köpte en vacker orange bukett som jag ska ha som inspiritiation till projektet.
Tänkte kort:är detta avdragsgillt?
På vägen från blomsterbutiken så kom en grupp får emot mig!
Men tillbaka till min oro,får aldrig avledas från ångesten.
Måste oroa mig från och med nu och resten av dagen,men jag hoppas att du som läser detta får en fin dag.
 

welcome glow party 2018

Jag fotograferade en liten bildserie från min kväll som spådam på företagsevent,möttes av den här skylten i entren och älskade den!
Sedan följde flera timmars hårt arbete,jag har ju haft ett uppehåll i den här verksamheten,jag blir tyvär ofta alldeles för påverkad av berättelserna.
Om man säger såhär så är det ju lätt att börja förakta manligheten,utan att då ge några detaljer.
Jag har ju en spådamslärling som heter Ylva som ni ser här på nedersta bilden som kom förbi och spådde lite.
Och jag måste säga att Ylva är en naturbegåvning som också verkar entusiastisk inför uppgiften på ett sätt som jag själv inte är längre.
Fast det är ju såklart alltid roligt och spännande,intressant att möta människor i det här formatet,jag blir både inspirerad och får kraft ifrån människor men jag blir mer cynisk också.
Drömmer ofta om hur det var när jag var naiv.
Skojar naturligtvis om detta jag har aldrig varit naiv jag har alltid sett det sämsta i alla människor.

Romantisk spådam

Herregud vad mycket jag har fått gjort idag,började dagen med att åka till Bollebygd för att lämna mina kvitton till min revisor,får samma känsla av henne som av min tandläkare,skuldkänslor alltså.
Konstigast är ändå att jag väntade i 4 veckor innan jag skrev ut ett papper som rörde min deklaration så jag kunde lämna in den överhuvudtaget.
Mysterium!
Nu ligger jag och svettas i min säng ska strax gå och vara spådam på ett företagsevent,var där förut med spåkulan och fick då informationen att det är en glow in the dark kväll...
Men det är inte därför jag svettas utan för att det är så varmt,men jag måste säga att jag fick ett litet tryck över bröstet angående detta.
Pga värmen så  har jag som ni ser valt klädseln-romantisk spådam.