you mean everything to me i mean nothing to you

y
Älskar mig själv men hatar mitt liv just nu.
Känner mig prövad,men samtidigt har jag inte blivit prövad tillräckligt.
Ska sova nu 23.03,har tittat på Dansar med vargar,det var som att jag såg den för första gången,det känns oroväckande,blev berörd,kände att det var starkt,men Apocalypto är ju 1000 gånger bättre,fast det är klart Mel Gibson spelade ju inte själv i den,vad underbart det hade varit om han gjorde det.
Fall out konkvistador i Amazonas.De har Passion of christ i min dvd butik i mitt hus där jag bor,inte helt oväntat har de en hel Jesus hylla.
Älskar Mel Gibson det spelar ingen roll vad någon säger om honom,älskar med stora bokstäver!
Godnatt

björntjänsten

Vaknade av maran,minns inte exakt vad som hände under vad som kändes som timmar av ångest.
Vaknade en gång till i dagsljus dock  levande men outvilad med mina nya skor i sängen,världens vackraste skor som ni ser helt i plast.Promenerade till ateljen,den här pojken träffar jag varje dag.Jag hoppas verkligen att detta är hans elefant men jag tror att den kommer från parken jämte mitt hus där man kan hyra en sådan här,och då blinkar ögonen också!
Köpte blommor på vägen,äntligen.
Började bygga på ett nytt ansikte till mig.
Trött på mitt eget,mötte en kvinna som arbetar på konstcentrat och hon sa:you look really tired!
Berättade om maran.
Jag uppskattar ju ändå uppriktigheten här ,man kan få veta att man är too big eller too old närsomhelst,eller look tired.
Fast de menar ju inte det på något elakt sätt,bara som en vänlig gest.
En björntjänst kanske.

improviserar i verkligheten

Vaknade,kände mig full av livslust,gick till ateljen tappade lusten efter ett samtal med någon som hade en screentryckt röd Jesus över skrivbordet.Det är svårt just nu att se hur jag ska hantera tiden här,jag är rastlös ,har ofattbart tråkigt,känner inte att jag har tid eller ro i själen för att  vara här och "skapa".
Fick några tips om hur mitt liv här kan bli enklare,kände bara hopplöshet.Nu dricker jag kaffe på ett ställe jag går till varje dag för att skriva.
En sak jag kommit på är att man kan verkligen se ut hur som helst i det kinesiska samhället,man skulle kunna gå ut i peruk och vara naken,ingen skulle reflektera,men har man rött läppstift så möts det av allmän chock,man kan stanna upp och peka.
Har fått lite tips om smink också.
Jag känner att detta kanske var ytterligare ett negativt inlägg,men nu är det så.