Hemma och tänker på alla jag inte tycker om!

Nu är äntligen snart min första arbetsperiod slut och jag ska ägna kommande månad åt att rita en bok och en ny tarotkortlek.
Man kan ju fråga sig varför jag ska rita en tll när jag redan ritat två fantastiska,men det är ju inget konstigt med det alls,måste expandera mitt tarotimperium.
Eller åtminstone bygga lite på ett tarotimperium.
Det är också kanske det roligaste som finns att rita tarot relaterade kort,och jag har bestämt mig för att försöka bara göra sådant som gör mig glad.
Det är svårt eftersom allt som gör mig olycklig har en enorm dragningskraft.
Men kanske det här med att Gör allt för att bli lycklig är högaktuellt igen.
 
 

När kommer ditt nästa misslyckande?

Idag har jag varit Växjö på affären Citygross och arbetat med mitt performancekonstverk Äkta Spåman detta är en del av utställningen Jag känner mig ful och värdelös"" på Växjö konsthall.
Idag kände jag även en  riktigt stark känsla av att mitt liv är magiskt.
Och att jag kände stor tacksamhet över detta.
Det hä projektet tar med mig in i så många spännande och roliga sammanhang,idag har bjudit på så många fina möten med människor som berättat de märkligaste saker för mig.
Som vanligt var det många som också ägnade sig åt magiskt tänkande och tarotkort,det ger mig hopp om livet att människor vattnar sin fantasi.
Jag satt i spelhörnan på affären och att spela tycker jag också är en form av det här magiska tänkandet,med oviss utgång.
Jag älskar ju att bli utplacerad i aparta miljöer.
Men sedan såg jag ju den här fondväggen.
 
Som man säger:My work is done.

romantiska vanföreställningar

Jag har köpt ett nytt doftkrus,har i och för sig aldrig haft något innan,trodde att jag hittade en terrin i det lilla loppmarknadshuset som vi stannade vid på vägen hem ifrån Växjö i förra veckan.
Men visst är den här vita skålen overkligt fin,jag tittar på den och blir glad,nej jag blir till och med lycklig.
Doftkruset inspirerade mig till att påbörja en romantisk vit docka.