tjärad och fjädrad

Idag så tänkte jag att jag måste åka tillbaka till loppmarknaden vi hittade i Söndags,har ju haft svårt att sova efter det.Det är sant loppmarknader är det bästa jag vet,eller i alla fall en av de bästa sakerna jag vet.
Så jag skrev på kinesiska och lät en kinesisk kvinna korrektur läsa kände att jag är ju bra nu på tecknena,taxichaufören förstod direkt ,jag tyckte till och med att jag kände igen mig en kort sekund i området,övertygad om min egen förträffligt!
Sedan hamnade jag här på en enorm plats för begagnade bilar till salu.
Blev nedslagen,försökte fånga en ny taxi,gick i hetta,knöt näven i fickan.
Men då tyckte jag mig se något i rött och paljetter inne i en gränd,fick hopp och möter denna kvinna,är förälskad som jag är i alla bedårande kinesiska kvinnor jag möter.
Hon hade en fantastisk liten loppmarknads butik med bara gala klänningar och axelvaddskavajer i grälla färger,guld och glamour och så var hon ljuvlig!
Började fantisera om att vi kunde arbeta tillsammans där och prova kläder hela dagarna och bara skratta.
Tänkte köpa den här röda skapelsen men visade prov på stark karaktär när jag accepterade att den var för stor för att få hem,den ser ju mindre ut här.
De hade även allt annat man någonsin kan önska.
Varför köpte jag ingen symaskin?
Men nedslagen av omöjligheten att handla allt som var fint svängde jag runt hörnet för att köpa ett handbagage,hittade en katt till dig Anna!
En biljardhall/sovrum,som jag misstog för vägen till väskmeckat.
Överallt tänder.
Ett tecken tror jag.
Träffade de här köande ankorna som väntade på att bli tjärade kanske eller något liknande,jag åt för övrigt en fågel till middag,kanske var någon av dessa.
fascinerande och obehagligt,men de ville inte att jag skulle ta några mer kort.
Imorgon åker jag till Peking,jag har längtat.

allt blir vackert på bild i Kina

Igår skulle jag visa Tone den fantastiska undervattensutställningen jag var på ett tag sedan och tog med henne på en vilseledande tur.
Det var en bra väg för det visade sig vara den finaste gatan jag sett nästan,så här ska jag bo när jag flyttar hit!
Sedan detta jag kände mig exalterad i timmar efter att jag fotograferat det här,och kom på att inga kort kan bli dåliga i Kina!Allt blir vackert!Vilket nu får mig att tänka på att Beibei en gång sa till mig att even pig is beautiful in China,vad detta nu betyder.
Ja ni ser ju!!ndet räcker kanske såhär.

whats the purpose?

Ursäkta mitt frånfälle men jag har gjort lite andra saker sedan i Måndags då jag skulle hålla ett föredrag om min konst.
Jag hade ägnat natten,självklart inte gjort något i tid,åt att göra ett bildspel som var otroligt fint och gjorde mig sentimental,det skrev jag ju nedan,sentimental över min egen förträfflighet och kärleken.
Dock så utbröt värsta ovädret och under hela min vistelse har det aldrig regnat och blixtrat som då,det kändes som ett dåligt tecken.
Sedan dök det upp människor,bland annat Cherry Blossom och min forever friend Meng,bildspelet gick plötsligt inte att öppna i deras dator och jag kände mig tvungen att kapitulera inför omständigheterna och försöka göra det bästa av situationen och visade bildspelet mycket litet i min egen dator,sedan visade jag Perverskroki filmen och efter det gick vi upp på övervåningen och tittade på min måleri workshop och  mitt manus brf ensamheten som jag arbetat med här.
Xiaolin ännu en fantastisk kvinna jag mött här,som även är serietecknerska bland annat presenterade mig och bad besökarna komma på en fråga om varje bild.
Jag försökte förklara att jag inte tänkt så mycket utan bara arbetat,men detta ignorerades naturligtvis och sedan ägnade jag tre timmar på att svara på frågor som "What is the purpose""it doesnt look so perfect,why?"
"can you paint?" och "was this the first time you painted"
Efteråt var jag helt utmattad och omtumlad,och överväldigad av mötet och frågorna och kärleken.
Nu vill jag aldrig åka hem!
Fast jag glömde bort att ta kort på människorna ,tog bara på mig själv som vanligt!
har köpt ett par skor med fast jag inte inte får köpa något någonsin igen,jag har livsångest för min resa till Peking,resväska ångest alltså.