pisces

Kär i porslin nu och Tutanchamon och glass och Beibei och pisces,kineser,clownflower,i vinden utanför,och vägen hem.
Känner mig som Julio Iglesias nu,un poco sentimental.

Search for old man with glasses.

Inte för att klaga då men dagen började i all enkelhet med att jag skulle skicka en väska till Kunming,platsen dit jag flyttar om en vecka.
Flyttar en liten stund i alla fall,inte för alltid eller vem vet jag ska ju gärna överdriva allt jag ska göra så jag ska säkert flytta dit om en månad för alltid.
Men imorse gick jag upp i en rimlig tid för ett kort postärende,lämnade hemmet vid 10 återkom 15.
Jag säger inte att det var bara andras fel eller att det var långsamt förfarande och jag klagar självklart inte.
Glömde kameran annars hade jag fotograferat varenda moment av denna otroliga upplevelse,mannen med sytråden och nålarna,mannen med glasögonen,kvinnan i kassan,kvinnan med kvittona,kvinnan i dörren.
Ska också bi taxichaufför här i framtiden efter som jag hittar så bra.
Men samtidigt vad har jag missat,dygnet har ju 24 timmar,och jag kan ändå inte stänga resväskan så det enda jag egentligen kan hänge mig åt nu är matupplevelser och massage och så ska jag strax träffa Miss Beibei,och sedan hoppas jag på lite rysk extravagans innan mitt plan åker i morgon bitti.
Så ses vi snart.
och jag har samma klänning på mig här som häromdagen,det går emot alla mina livsprinciper och jag hoppas på överseende.

förgängligheten

vaknade till paradisljudet,en del av mitt tak hade ramlat ned,skulle göra pannkakor,allt gick åt helvete,upptäckte att delfinen sjunger på sista versen,strax åker jag hem,trots att jag knappt haft kläder att ha på mig ser jag svårigheter med att få igen resväskan.
Hoppet.

Department for Controlling Evil Spirits

Jag vill gärna återkomma till detta med tur och otur,jag tänker ju mer i stora drag sedan förstår ju även jag att det kostar på att få tur,har jobbat hårt hela dagen,gav alla mina pengar till den Vita hästen.
En annan sak jag tänkte på är att man ofta säger hade det inte varit för det här och det här(ödet kanske jag talar om)så hade det och det aldrig hänt eller man kanske inte hade träffat en annan människa och jag stannade och antecknade  "man kanske ska vara tacksam för alla de man inte träffat"
Det är ju sällan man blir positivt överraskad av nya bekantskaper.
Ny insikt.

ny dag och inga kläder att ha på mig

Tråkigt när det är så.
Men jag ser trevlig ut,och så tänker jag att vi glömmer de senaste dagarnas självbedrägeri.
Jag tror att jag ska gå och äta pannkakor och sen gå till ett tempel,mitt turtempel!
Jag tror ju på turen har jag kommit på och oturen.

when in doubt dont do it.

.
igår var jag och åt middag med en man som sa "jag är både en pojke och en man,det tror jag man måste vara för att ha roligt i denna värld"
Kan inte sluta skratta
Är i en känslomässig bergochdalbana och gick hem när han sa att han aldrig hade hört talas om filmen Martha eller Fassbinder,och han var tysk också, han sa menar du fotbolls Fassbinder!?!?
Jag kanske har för höga förväntningar på människor?!
Kom hem och skickade bilden ovan på mina bröst till en komplett främmande man som skickade tillbaka en bild på sig själv i sin hustrus underbyxor.
Tänkte först inte visa den av respekt,haha
Men vad skulle detta  vara för blogg annars.
Fast jag måste ju skärpa mig,bli en bättre människa till och med,det är svårast av allt.
Jag tänker att jag är Dian Fossey som undersöker saker fast inte apor då.
När jag gick hem i irritation mitt i natten så kom det två män  fram till mig,en med kryckor och ben och bad om pengar och en annan utan ben och med kryckor och bad om pengar.
Jag gav då mina sista pengar i plånboken till mannen utan ben,och kunde inte sluta tänka på att jag fattade beslut om vem det var mest synd om.
Jag kan tillägga att minuterna senare så ville jag köpa en glass men hade inga pengar.Tyckte då synd om mig själv en stund,och sen tänkte jag att det är alltid mörkast före gryning eller hur!?
Eller som jag antecknade vid hemkomst man är alltid tjockast precis innan man blir smal.
Det har någon sagt till mig.
(Och jag vill understryka att självklart är bilderna ovan del av ett större  konstnärligt sammanhang,jag samlar ju inte bara på suddiga bilder av män i damunderkläder,men jag bjuder till kan man väl säga!)

"You should be more easygoing"

ok jag är easygoing nu en sista gång på den resan.(kanske)
Sen tänker jag på eat love and pray och att mitt liv är motsatsen till detta,eller jag äter ju frossar gärna,blir besatt fort och önskar hela tiden mer.
Min nya vän,kvinnan frågade idag om jag provat att meditera,det kan verkligen göra skillnad.