Överraskningen!!!

Jag hade efterlyst havsupplevelser och underhållning och blev bjuden på en överraskningsutflykt av Joel,jag har ju även efterlyst giftermål och tänkte genast åh ett havsfrieri,då det utlovades en glad överraskning!!
Det var även sol när vi lämnade Centralstationen.
Skärmhamn visade sig vara ogeneröst.
Överraskningen "Grillad kyckling,det älskar ju du!"
Men jag ska verkligen inte klaga,jag blev rörd,för jag älskar ju kyckling,alla sorter.(Tur att jag hade självmedicinerat på morgonen)
Ja har ni sett lyckligare människor?
Idag väntade en annan överraskning mig,mitt Kunming paket!!!!Saker som jag skickat för flera veckor sedan,mest skor och helium ballonger och huvuden,jag kände hopp när jag hittade avin,fast längtade häftigt efter Kina med.
Har föresten fått världens bästa ide angående mitt framtida Spådomsföretag,som så klart ska heta Äkta Spåman,nästa vecka sätter jag ut en annons i GP!
Och så ritar jag av alla besökare,men det är en annan historia då.

det nya kapitlet.

min väckarklocka på min telefon ringer 04.45,jag noterar även ett oläst sms min vän har skickat med en mening som "känslomässigt tömd" känner att det är olika såklart,känner mig inte känslomässigt tömd alls.
Är på väg till mitt arbete,spårarbete tvingar mig att gå upp en timma tidigare,insåg precis att det enda som kan rädda mig  är en Seroxat eller två,och strassörhängen,tänker att jag vill inte dö eller så jag vill bara inte vara opåverkad idag.
Strassörhängen kan verkligen vara skillnaden.

montern

Gick upp okristligt tidigt på riktigt igår,hade en vag dröm om att Anna Törnqvist ringde mig mitt i natten för att säga något viktigt,det visade sig senare inte bara vara en dröm....
Tänkte även på Jesper Larsson igen det här med motsatsen till nervositet och nonchalansen.Jag återkommer ständigt till att göra allt i sista sekunden vilket skapar en inre oreda,och ångest och nervositet.
Min plan var i alla fall att åka till bokmässan bygga en monter och sedan göra en Perverskroki föreställning på Bokmässans pressnatt.
Fann min monter vara omringad av läsglasögon försäljare och Waldorf bokförlags människor och tyckte även jag såg en auraläsare,alltså bästa platsen (A03:66)!
Jag hade två ideer,egentligen en men den lämnade jag hemma och tog med mig en del av mitt vardagsrum.
Jag bor föresten i en etta.
krokar behöver jag nu bara,sen är så är det perfekt.
Det vita fluffet i IKEA påsen är min Perverskroki dräkt,jag har kommit fram till att det är mest fördelaktigt att vara fatsuiten ändå,för när man tar av den säger alla åh du är så smal.

åh denna dagen.

dagen har alltså bara börjat,herregud vad jag ska skapa nu,jag tänker på en vän i Kina som sa till mig att the brain needs to sleep just like the computor,min hjärna tänker inga bra tankar nu,eller som Jeanette en gång sa till mig dina ideer är inte  rena just nu.
För att inte tala om hjättetårtan,fatsuiten håren och brudklänningarna.

fötter till salu!

Jag var ju på Nicklas utställning häromdagen,fast det var ju inte bara han då utan några andra människor som arbetar med reklam,någonstans läste jag något i stil med vad händer när man låter 12 ADs slippa kundansvar och nåt annat.
För att citera en vän som vill vara anonym,"Inget särskilt"
Men Nicklas verk var såklart fantastiskt,och så blev jag exalterad över ett par smutsiga fötter i guldskor!
Sedan följde en räcka av dåligheter,som Macbeth,vaknade och kände att jag måste anstränga mig för att bli en bättre människa ,en annan sak jag bar vitt!!