manikyristen

Saker jag ägnar mig åt just nu förutom trista självreflektioner,hotell arbete och manikyr.
Men det har ju varit lite för mycket kultur på den senaste tiden i den här bloggen så det kanske kan bli ett ying och yang moment.
Jag arbetar ju på två olika hotell och där jag befann mig i helgen bodde poeter som uppträdde på poesifestivalen,säger man uppträdde om poeter?
Läste upp,uppläsare jaja,de åt frukost länge och verkade beundra varandra och jag hörde de säga ordet litteratur väldigt många gånger.
Litteraturen.
En läste högt ur sin bok vid ett runt bord andra tittade på honom och höll på med sina iphones,jag frågade om jag kunde ta disken och alla tittade på mig som jag avbrutit litteraturen på det ondaste sättet.
Jag tycker frukostvärdinna jobbet är ganska spännande man kan studera människor när de är som fulast,det vill säga på morgonen och när de är i buffesammanhang.
Inget tar fram det mörkaste i en människa som en buffe.

Footfriends Romans Countrymen

Ni vet ju att jag fyller mina dagar med kulturupplevelser,och idag gick jag till Konstmuseet.
Liksom på Stena båten var ålders spannet mellan 55-100år.
Alla ville se den mysoga Frida Kahlo utställningen som jag verkligen inte skulle rekomendera någon att betala för att se,fast de som vill ha det mysigt kan ju göra det.
Jag tänkte lite på konsten sen,vem bryr sig egentligen,jag tittade på detta och kände stor tomhet,förmodligen känner inte konstnären detsamma.
Sedan behövde jag träffa någon med en sticksåg,och kom också på att det kanske är den bästa gåvan till mig,så nu vet ni,fast jag har ju inga vänner längre men ändå.

stirraren

Gick upp väldigt tidigt för att arbeta med en viktig sak,stirrade ut genom mitt fönster framför mitt skrivbord i säkert tre timmar,kände ändå att det var stort att jag satt upp  trots att jag hade så tråkigt,jag hade ju kunnat lägga mig i sängen eller något.
Sedan arbetade jag,att arbeta hemifrån det är prövningen alltså.
Jag kände mig utmattad när min pappa ringde och frågade om jag ville ses och äta kakor eller vadsomhelst,så jag rymde hemifrån och nu är jag tillbaka  och tittar ut på ett nedsläckt hus mittemot mitt,förövrigt mitt inspiritations hus till BRF Ensamheten.
Ingen är vaken efter midnatt där,ingen har något fult på balkongen och alla är alltid fullt påklädda i alla upplysta rum.
Inget fel med det såklart.