Säg bara Nej!

Upplevde ett sk konstnärligt antiklimax igår,jag skulle ju visa en film jag gjort de senaste tre dagarna tillsammans med min vän Ferid som gjort fantastiskt ljud till men behöver inte gå inte in på några detaljer kring det(dock förstår jag inte människor som slösar på andras tid) men på slutet befann jag mig ensam på Ringön.
Hade i alla fall platta skor.
Precis innan jag fann mig själv ensam under en fullmåne i ödsligt industriområde så försökte en ung man kommunicera med mig,han sa att han var ovanlig:han gillade äldre kvinnor!
Tog det som den yttersta anledningen att gå hem,han sa att det var en komplimang,men allvarligt talat hur gammal är jag egentligen!?
Jag kände överhuvudtaget igår en stark känsla av att alla kan dra åt helvete,och att jag inte vill träffa någon jag interagerat med de senaste 20 åren.
Om någon av er läser detta så gäller det såklart  inte dig men de andra!
Känner nog likadant idag,hädanefter har jag bara tid att göra dock-konst,samla på brudklänningar och porslins serviser och rita sådant jag har använding av själv,om någon ber mig om något så är alltid svaret NEJ.
Det påminner mig om att jag skrivit här innan att min livsmetod är att alltid säga ja,och att det oavsett leder en in på olika nya vägar.
Men från och med nu vill jag uppmana alla att säga nej,man slipper så mycket meningslös tid med andra då!
 

Linda Spåman född 1986

Min arbetskapacitet verkar vara sänkt till minus 100% just nu,vilket är ganska dåligt för jag ska ju göra något slags konstverk tills på Lördag klockan 21.00 och skriva tusen pratbubblor med online tarot counselling och en text om mig själv.
Och just den där texten om mig själv har jag skrivit om innan,kan inte den som ber en text om en själv skriva den om det nu är viktigt,i tredje person,det känns ju mer ärligt,mindre obehagligt än när man själv ska skriva:Linda Spåman född 1976..............
Jag löser den här stressen med att gå och lägga mig tidigt.
Godnatt