konservativ igen

 
I samband med min konvalecens så känns det som jag lärt känna min granne bättre,han har spelat väldigt hög musik,samma låt om och om igen.
Någon berättade att detta fenomen kallas att tjejelyssna,och det slog mig att jag förstår inte varför alla klagar över nedmontering av den sociala välfärden när en fullvuxen man kan vara hemma hela dagarna och lyssna på popmusik.
Ja det var en tanke som jag tänkte.
Föresten nu går jag ut i platta skor och ska titta på konst.
 

knivenivattnet

Eftersom jag varit drabbad av ebola,jag gissar bara,så har min verksamhet varit lågintensiv de senaste dagarna,dock igår drabbades jag av plötsligt livskraft och gjorde en gif,dock förstod jag ingenting hur jag skulle överföra mitt fantastiska verk hit utan att få med medföljande penisförlängningsreklam osv.
Men idag likt aporna som började äta fisk vid flodens strand och tusentals år senare utvecklades till människor,från Chromagnon till människa löste jag allt genom att göra filmen med mitt nya instagramkonto.
Känner mig otroligt intelligent,och så blev det ju väldigt vackert,och som man säger det här är bara i början av processen,tänk hur det kommer bli sen då!!!!!