Marietta Fortune

Min plan är just nu att se ut såhär men jag saknar vita kläder,faktum är att jag knappt äger några kläder alls,försökte också locka upp luggen på en blond peruk i ugnen förut men jag behöver inte gå på detaljer kring det,Marietta kan ju ha rakt hår med.
Den här klänningen kunde jag ju haft om den inte hade en blodfläck på sig,(ska aldrig tvätta den).Den här bilden skickade jag till min vän Nicklas så han skulle känna hur sorgligt det är att vi inte kommer träffas,har inte fått någon respons,tråkigt när det blir så Nicklas!
jaja jag vill trots detta tråkiga uttrycka hur tacksam jag är över att ha fått uppleva ett fantastiskt år,precis som många år innan fast jag var mindre tacksam då.

äntligen goda nyheter.

Ja det har varit bedrövliga tider,blandannat har jag ägnat mig åt att skapa ett konstverk och kanske ska jag säga konstvärk då jag nu förstått att "att skapa"  är smärta.
Dock tror jag inte på att invänta inspiritation,föraktar människor som sitter och väntar på att träffas av en inspiritations blixt.
Föraktar även en massa andra människor med,fast det har inte med konstvärk att göra,ibland föraktar jag till och med mig själv oförståeligt naturligtvis.
Fast i går kände jag livsglädjen igen(med ett undantag av ett spontant biobesök,människor som äter chips och talar med varandra under biograf besök borde fråntas sin rösträtt).
Och så fick jag detta hoppfulla meddelande!
Nu börjar livet.