Caligula

Ok September 2013 händer det,jag ska ställa ut på Frölunda kulturhus då,overkligt långt borta,kan inte ens tänka så långt men jag hoppas jag gav ett seriöst intryck,jag antecknade ju blandannat det är ju seriöst att göra.

Jag åkte alltså till Frölunda torg för att säga ,vänta ett ögonblick jag ska bara ta upp mitt anteckningsblock och penna.

Saknar just nu helt ansiktsmimik just nu av den inre sorgen eller den kinesiska Xanaxen.

De hade byggt om spårvagnshållsplatsen Frölunda torg så det såg ut som en romersk teater ,de måste ha tänkt Colloseum ,genast när vi klev av från spårvagnen såg vi blod på de vita trapporna  som slutscenen i Caligula,tänkte jag,ni vet när alla vänder sig emot honom och dödar honom,blodet rinner,ja ni fattar.

Eller när Julius Ceasar mötte Brutus.

Frölunda Torg over and out.

Sammanställde mina viktiga anteckningar på restaurangen Mcdonalds,tydligen har de gratis wifi där,på frölunda torg,jag såg hur jag åker dit varje dag för att äta lunch och vara på internet,och ritar en ny seriebok,vilka underhållande scener som utspelar sig på Mcdonalds,Frölunda Torg behöver jag väl knappast beskriva ingående men F.R.E.A.K.S.H.O.W

åkte sedan till Mölndals bro,en plats som närmast tävlar med Fredrikshamn i ödslighet,kan det verkligen vara årets tillväxtkomun år efter år??

De hade i alla fall den goda smaken att ha min bok i bokhandeln.

Jag besökte alltså platsen Mölndals bro av andra anledningar än detta,som jag i framtiden kommer återkomma till!

Jag avslutade dagen med et möte med någon som arbetar på riktigt.

1 T:

skriven

Va roligt med utställning så nära.ska allt komma då.kram

2 Linda:

skriven

Ja välkommen,äntligen ses vi fast du menar nära geografiskt nära?!2013 är ju annars avlägset!

Kommentera här: