Today,tomorrow,another day?

Vaknade och kände mig så otroligt lycklig,det händer ju då och då!
Onlincasinoastrologuppdraget tar ju all min tid men jag finner stor glädje även i detta,jag kommer ju bli en trollkarl till slut.
Dagen började med ett kinesiskt gymdrama(och dagen har ju bara börjat)jag har ju blivit medlem i en ny kinesisk hälsoklubb,har ju varit det förut i en lite mer relaxed tysk hälsoklubb i Beijing.
Men nu denna i Shanghai,som är mycket engagerade i min hälsa och skickar hälsningar på wechat,smsar och även ringer och frågar naivt Linda when will you come into the gym do you think!?
Följt av viktiga  följdfrågor som Today,tomorrow,another day?????
Jag ogillar ju generellt att bestämma tider med människor,för jag kan inte hålla några tider,eller bara i början av vänskap och med främmande människor jag måste imponera på men så fort gränser överträtts så kommer jag vara den sämsta på att komma i tid.
Hur som helst,jag svarar såklart :Today!
Sen kommer då andra frågor som:What time do you think you will come in?
Här vill jag ju svara ärligt:I dont know!
Jag kom idag på en helt ny ide i mitt kinesiska kbt företag,alla tvångsbeteenden kan botas om man har en kinesisk person som talar knapphändig engelska med sig dygnet runt,kineser är ju verkligen Miss Busy-Body,ska formulera detta lite bättre och återkomma!
Adam säger att hälsoklubbarna hyr in modeller som ska träna och se attraktiva ut och det tror jag stämmer,jag har sett flera människor som ser överjordiska ut som rör sig runt planlöst i lokalerna och poserar.
Särskilt två män har utmärkt sig,som jag tror gör reklam för nåt slags proteinpulver,levande reklam då,de bär på två stora Luis Vuitton väskor var,i brunt och mörkblått,är mycket muskliga och utstötter primala skrik när de lyfter oerhört tunga vikter.
De är följda av en blond kvinna med mycket löshår i en tofs och väldigt välsminkad,hon ser lite rysk ut,och är naturligtvis mycket snygg och bär bikini typ och även bär runt på proteinpulvret och ibland deras väskor.
De låter den stora burken med proteinpulver vandra emellan sig,alla kan se vad som är nyckeln till denna framgång!
Det är mycket fascinerande.
Men allt kan såklart vara bara min fantasi,men jag tror inte det.
Det arbetar också en mängd instruktörer som är otroligt snygga,som även masserar de som behöver detta efter ett ansträngande gympass på en stor matta i mitten av rummet.
Att fotografera här är förbjudet så jag kan inte visa några bilder.
Idag slarvade jag bort min skåpsnyckel,och gymtantrum katastrofen var ett faktum,jag antog att det inte var någon fara men å andra sidan så skule det kunna vara en mycket allvarlig händelse.
Maybe we have to break up your locker sa en man oroligt....
Det hade förmodligen blivit väldigt expensive,men lyckligtvis återfanns nyckeln efter en timmas letande,då den hade rört sig genom husets 7 våningar,engagerat säkert 25 människor,skapat stor oro.
Överallt man befinner sig i det offentliga rummet så förmanas man ju här att look after your belongings,så det var ju mycket slarvigt av mig att glömma detta.
Nu ska jag skriva lite mer horoskop och sen möta Nicklas och Teo!

Kommentera här: