harmoniska djurklipp

Jag har haft en lång paus från den här platsen,eller så var mina planer att helt avsluta alla mina sociala medier,kapa mitt internetanvändande,men i ärlighetens namn går det sådär.
Säkert en timma innan jag somnar varje nat scrollar jag utan botten på instagram,har eventuellt nått botten för mest finner jag njutning och harmoni av att titta på sötadjur klipp.
Jag gillar ju inte ens djur,men att titta på chimpansbebisar är min nya favoritsysselsättning.
Sedan så bygger jag just nu på en magisk utställning,jag är konstnären då,har längtat efter att vara konstnär så förutom djurklippen så skänker detta mig stor glädje också.
(Men jag är verkligen inte lycklig så ni inte tror det.)
Och jag kanske lägger upp en bild eller två från det här projektet,eller så får ni komma på min vernissage den 27 Januari på Alingsås Konsthall!
 
 
1 Lisa:

skriven

Nejnejnej! Sluta INTE med podden Kom ut med den mer sällan bara! Går det verkligen inte att bara ha det här som en liten vid-sidan-av-tarm även om du nu ikläder dig konstnärskostym?? På tydligen ett annat vis, efetrsom det här ju också är konstigt.. för mig. Det är så synd. Men kanske kommer den tillbaka nån gång? Hursom, massor med tack för de som varit och allt gott för dit du ska! : )

2 Lisa:

skriven

Oj, menade inte *konstigt" däruppe! *konst" skulle det vara! Podden är konst för mig!

Kommentera här: