det tredje ögat(uppföljningen)

 
 
 
Jag frågade min tandläkare om hon hört talas om detta med att fluor kan skapa förkalkning i tallkottkörteln det vill säga det tredje ögat,detta visste hon inget om däremot kan fluor i dricksvattnet tydligen skapa estetiska besvikelse på tänderna...
Möte med min tandläkare får mig alltid att känna mig som en mytoman,dels för att jag ljuger om att jag använder tandtråd varje kväll(det händer)och dels när jag talar om mig själv(jag talar alltså om mig själv när någon frågar).
Jag känner även andra tvångstankar som att vilja tvätta händerna jättemycket,och ha rena kläder,såg i det ondskefulla ljuset att jag hade målarfärg på mina byxor,såg att min tandläkare såg,hennes blick fastnade och jag kände mig extra mycket som en bedragare.
Jag sammanfattade i korta drag vad som hänt sedan sist vi sågs,hörde mig själv säga sanningar men kände i det kliniskt vita rummet mig som en lögnare,särskilt oimponerad såg hon ut när jag sa att jag även hade börjat arbeta som äkta spåman.
Mhm.
Sedan frågade hon om jag skulle åka till Kina snart,jag sa ja.
Och så avslutade vi att tala om mina litterära framträdande som egentligen bara är ett,och hur andra tittar på en om man saknar en hel tand,de tittar inte bra!
Och sedan hände  magiska saker,alltså hon byggde upp min tand tog ett avtryck plockade ut den och gjöt en ny tand i min mun på titanskruven,alltihopa var chockerande!!
Fast detta är en temporär tand men jag måste säga att det var genialiskt,på riktigt,sug på den karamellen alla vardagsgenier!
Och just det jag tittade även på mig själv utan tand,flera gånger,och så mindes jag precis hur det var.
Jag hade nästan glömt bort alltihopa.

Kommentera här: