demonic tool

Som ni förstår så var jag oerhört stimulerad efter mötet med den kristne,det kändes som att det hade ett starkt samband med "Indian Palmreader" som sa att jag skulle akta mig för den mörka vägen.
Och så nu detta att det finns fortfarande tid för bot.
Har i och för sig alltid kunnat föreställa mig själv bli frikyrklig präst i Frölunda,en sådan modern präst i röd skinnjacka som talar på folkets språk  och har ett eget tvprogram på Öpnna kanalen.
Tur att jag ska leva så länge så jag kanske hinner göra detta också.
Den kristne mannen sa direkt när vi träffades att han kände kvinnodemonen inuti mig,han äcklades och ville absolut inte ta mig i handen.
Strax därefter försökte han hela en tiggande äldre kinesisk kvinna efter att jag gett henne pengar(jag sa självgott "tror du verkligen demonen ger pengar till fattiga",han sa "ja hela tiden" jag måste hjälpa henne nu och gjorde handpåläggning och blundade och talade tyst till henne,eller nej han talade nog med Gud).
Han pratade också mycket om Adam och Eva,och det kan ju inte ha varit ett sammanträffande!?
Eftersom jag nyligen påbörjat en serieroman om Lilith,Adams första fru.
Detta kände inte den kristne mannen till alls,alltså denna kvinna,hade aldrig hört talas om henne,och sa att han visste allt om Adam och Eva och detta hade han absolut inte hört talas om,och han borde veta.
 
Jag sa att han kunde googla det!
Och han skrattade hånfullt och sa "Dont you know Google is the ultimate tool of the Demon"
Detta påminde mig om att jag ska åka till Israel och leta upp sjön där Lilith hellre bodde med ormar än att vara tillsammans med jordklotets tråkigaste man Adam.
Men det är en annan historia,vi har så mycket att se fram emot,känner ni det!
För övrigt är det en fantastiskt vacker dag utanför mitt fönster.
 

Kommentera här: