Hej då alla skelett!

Då jag lider av att inte kunna slänga något syndromet så tvingades jag idag säga farväl till 100 skelett verket,även om det kanske var ca 50 stycken nu!
Och några andra figurer tex mig själv,som ni kan se på bilden,plågsamt ja eftersom jag helt enkelt mår fysiskt illa av att kasta saker.
Plus att man vet aldrig när man behöver sig själv i helfigur eller ett skelett med ballong.
Men med detta sagt så konstaterar jag två saker:
1.Jag måste skaffa ett till förråd!
Sluta ha saker här och där,ta ett vuxet ansvar för mina egna grejer!!!
2.När jag lade ut den här bilden på instagram med slängda figurer så möttes den bilden av tillrop av slaget NEEEJ ska du slänga dem,människor skrev att de ville köpa eller få,eller helt enkelt ville containerdyka och ta ett skelett.
Detta väcker frågor hos mig naturligtvis,men alla kanske direkt oartiga så jag skriver inte ut dem.
Men om någon läser deta och känner att visst vore det underbart med en svart kista eller varför inte en spegelpyramid hemma,hör gärna av dig!
En annan sak jag tänkte på var vilken dröm att arbeta på Renova.
Sedan skulle jag bege mig ut i ett okänt territorium,testa något nytt som jag tvekade på om i fall det var en bra ide,och jag skulle ta med mig den här dockan på uppdraget.
Det här med att säga ja till nästan allt måste genast upphöra,så härmed lämnar jag denna carpe diem tes bakom mig och rör mig mot att bli en evig nej-sägare.
Jag hann även med ett kort besök till Palmhuset,emn det hade inget med något att göra som hände under dagen,jag behövde bara en djungel.
Jag älskar Palmhuset i Trädgårdsföreningen,vill leva där,men vem vill inte det?!
 
 

Kommentera här: