positivt tänkande 1/3

Det finns få saker som gör mig lyckligare än att vakna och solljuset försöker tränga sig in genom mina gardiner,och genom dörren till köket.
Men i ärlighetens namn så är det få saker som gör mig lycklig för tillfället,jag vet av erfarenhet att jag inte ska skriva sådant här om jag inte vill tala med min mamma om det.
Det vill jag ju inte,så vi måste lämna ämnet och det är väl lika bra eftersom det finns få saker som är tråkigare att tala om än min livslånga leda.
Jag gjorde en lista i måndagsmed tre saker jag måste göra den här veckan,idag är det Fredag och jag har gjort en sak,men det kanske är bra ändå med en av tre.
Men vem vet kanske hetsar det här ljuset mig till något.
En sak som inte stod på listan som jag gjorde av impuls var att köpa en livsförbättrande sladd,som visade sig inte fungera,så idag måste jag gå och byta den och tala med en käck man förmodligen.
Typiskt tecken på att man alltid ska undvika impulsköp då det kommer skapa merjobb och en social ansträngning man helt enkelt inte har råd att bjuda på.
Och ett viktigt meddelande jag blev otroligt glad för Dockhuvudet från Lima,du som skickade det anar inte vad det betydde.
Tack
 
 

Kommentera här: