Inget är värt något.

Jag skulle ju åka till Strömstad i Fredags ochkände mig lite stressad tog därför flera långa bad och påbörjade det här viktiga projektet,sedan åkte jag men fann ju detta idag när jag kom hem igen.
Det var härligt i Strömstad men som vanligt tycker jag det är förvirrande med yrkesrollerna när jag både ska vara professionell spådam och professionell annan person,men som vanligt mötte jag intressanta livsöden och människor.
Älskar att vara spådam.
Efter spådamsppdraget livsnjöt jag som en medelålders människa i hotellbaren där pianisten rev av den ena efter andra starka kärekslåten och runt om honom dansade människor erotiskt i lusekoftar,men detta tog jag inga kort på.
På Lördagen gjorde jag ett bildspel,det blir juså när man prioriterar att måla om möblerna hemma.Ska nog göra det perfekta bildspelet som är 45 minuter långt exakt och använda detta för alltid.Typiskt en sådan sak jag skulle kunna göra den kommande veckan när jag har tid och inga tvångskänslor.
Men så kommer det förmodligen inte bli.
Här är bild två i bildspelet,det ärmin mormor Britt!
Sedan åt jag en taco pizza och åkte hem.
Idag mötte jag min pappa vi har inte setts på några dagar och åkte på auktion.
Jag minns att jag brukade som barn åka med min pappa varje söndag på just denna auktionen i Kungsbacka,och jag har inte följt med på några år.
Här sitter vi längst bort i lokalen och chockas av varenda pryl och pris,allt är förgängligt tror jag kontentan av detta var.
Inget är värt något.
Imorgon är det en ny dag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: